همایش تجلیل از بهبود یافتگان و فعالین اجتماعی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل برگزار شد.
کد خبر: ۹۱۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۳ 09 September 2015
به گزارش ایرنا، در این همایش که با حضور مردم، مسوولان، خانواده های شاهد و ایثارگر و فعالین عرصه مبارزه با موادمخدر در مجتمع فرهنگی هنری فدک اردبیل ترتیب یافت قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: مرگ و میر ناشی از اعتیاد در کشور با سه هزار فوت در سال بعد از تصادفات رانندگی بیشترین آمار مرگ و میر را به خود اختصاص داده است.
دکتر علیرضاجزینی افزود: ستاد مبارزه با موادمخدر کشور متشکل از 24 سازمان به ریاست رئیس جمهوری و در راستای اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با مواد مخدر مبتنی بر پنج استراتژی پیشگیری، درمان، کاهش آسیب های اجتماعی، صیانت و توانمندسازی و مقابله فعالیت می کند.
وی استراتژی پیشگیرانه را در مبارزه با مواد مخدر مهم دانست و اظهار داشت: کشور سالانه بیش از 100 هزار میلیارد ریال از مواد مخدر متضرر می شود و لازم است حوزه پیشگیرانه بیش از پیش مورد توجه همگان قرار گیرد.
وی با اعلام اینکه تهدیدات دشمن در خصوص موادمخدر منحصر به ایران اسلامی نیست ادامه داد: در170 کشور در جهان 246 میلیون نفر مصرف کننده مواد مخدر هستند و 27 میلیون نفر از این تعداد به عنوان معتاد شناخته می شوند و نیمی از آنها تزریقی هستند.
این مسوول اظهار داشت: در مبارزه با مواد مخدر مقوله اقتصاد نباید نادیده گرفته شود زیرا از 10 میلیون نفر قاچاقچی موادمخدر در دنیا که سالانه 500 میلیارد دلار درآمد دارند سه میلیارد دلار این درآمد مربوط به قاچاقچیان داخل کشور ماست و قطعا بر این سود زیاد چشم نخواهند بست.
قائم مقام وزیر کشور در ستاد مبارزه با موادمخدر گفت:در برنامه ششم توسعه کشور بر اساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری باید سالانه 25درصد از شیوع اعتیاد کاسته شود و در این راستا کارگروه مربوطه تشکیل شده و به زودی برنامه های آن تدوین و ابلاغ خواهد شد.
جزینی اقدام پیشگیرانه از اعتیاد را مبتنی بر مشارکت اجتماعی و اعتماد مردم دانست و افزود: در این راستا شمار سازمان های مردم نهاد از 1300 مورد در سال 92 به دوهزار 882 سازمان در سالجاری افزایش یافته است.
او باز یافتن سلامتی را به بهبود یافتگان اعتیاد تبریک گفت و اظهار کرد: به منظور توجه به بازتوانی بهبودیافتگان، حرفه آموزی و اشتغالزایی آنان در دستور کار قرار گرفته است و کارآفرینان می توانند با مراجعه به شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور از تسهیلات مربوطه برای اشتغال بهبود یافتگان بهره مند شوند.
مجید خدابخش استاندار اردبیل نیز در این همایش با اشاره به اینکه 20 جلسه از ده جلسه شورای فرهنگی استان با حضور متخصصان امر به مبارزه با مواد مخدر اختصاص یافته است طرح موضوع در حلقه های صالحین بسیج و ورود هنرمندان عرصه های مختلف هنری به مبارزه با مواد مخدر را از دستاوردهای این جلسات اعلام کرد.
وی گفت:بر اساس فهم مشترک حاصل از جلسات شورای فرهنگی استان، ریشه و دلیل گرایش جوانان به اعتیاد هنوز مشخص نشده است.
وی افزود: موضوع مواد مخدر به عنوان سومین تجارت پرسود دنیا به عنوان ابزار تخریب و تخدیر افکار کشورهای آزادیخواه در دستور کار نظام سلطه قرار دارد.
استاندار اردبیل ادامه داد: در راستای مبارزه با مواد مخدر لازم است با تحریک احساسات مردم، مشارکت اجتماعی در دستور کار همگان قرار گیرد.
صادق سروری دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل نیز در این همایش ترویج پیشگیری اجتماعی از اعتیاد، ارج نهادن به اراده بهبود یافتگان، قدردانی از شکیبایی خانواده های بهبود یافتگان، ایجاد باور قابل ترک بودن اعتیاد در اذهان عمومی و تحریک حس مشارکت در خیرین و کارآفرینان را از اهداف برگزاری این همایش برشمرد.
وی راه اندازی مرکز نگهداری و ترک اعتیاد زنان معتاد تا پایان سالجاری و تفکیک زندانیان اعتیاد از سایر زندانی ها در زندان های استان را از برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اعلام کرد و توجه مسوولان را به تامین اعتبار ضروری دانست.
اجرای موسیقی محلی و سنتی توسط گروه موسیقی روشندلان (روح نواز) از بخش های قابل ذکر این همایش بود.
در پایان با اهدای هدایایی از خانواده های شاهد و ایثارگر، نمایندگان پزشکان، نیروهای اداری، نظامی، فعالین مراکز نگهداری معتادان و بهبود یافتگان اعتیاد استان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار