مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان از حذف مازاد یارانه بگیران همدانی خبر داد.
کد خبر: ۴۲۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹ 02 June 2015

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان همدان با اشاره به حذف دهک‌های بالا از دریافت یارانه نقدی، گفت یارانه بگیران درهمدان بیش از جمعیت استان است که سعی داریم ابتدا افراد اضافی را حذف کنیم.

به گزارش ایسنا؛ ناصر محمودی " با بیان اینکه در استان همدان ماهیانه 81 میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌شد که به 84 میلیارد تومان افزایش یافته است، اظهارکرد : طی 51 مرحله واریز یارانه نقدی، 4 هزار و131 میلیارد تومان یارانه در استان همدان پرداخت شد که رقم قابل توجهی است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از شناسنامه‌های فوتی‌ها و مهاجرت‌های صورت گرفته باعث شده تعداد یارانهبگیران بیشتر از آمار جمعیت همدان باشد این درحالیست که اگر یارانه نقدی به درستی هزینه می‌شد اتفاق خوبی در زمینه توسعه تولید و اشتغال در استان رخ می‌داد.

وی با بیان اینکه 14 هزار نفر در استان همدان از دریافت یارانه نقدی جا مانده‌اند،افزود: در صورتی که از مرکز اعلام شود ثبت نام این افراد انجام خواهد گرفت.

انحراف بودجه در همدان صورت نگرفته است

وی در خصوص انحراف بودجه در سال 93 خاطرنشان کرد: در سال گذشته موردی در این خصوص مشاهده نشده و دستور دادیم از جابجایی اعتبارات استانی از جمله اعتبارات عمرانی جلوگیری شود.

محمودی ادامه داد: درآمدهای مالیاتی 50 درصد افزایش پیدا نکرده بلکه اشتباهی در اطلاع‌رسانی اولیه بین کلیه درآمدها و درآمدهای مالیاتی استان صورت گرفت.

وی تصریح کرد: دربرنامه پنج ساله سوم دیده شده بود که 90 درصد بودجه کشوراز محل درآمدهای مالیاتی و عمومی دولت تامین شد که متاسفانه در برنامه‌های بعدی این پیگیری نشد و سهم نفت افزایش پیداکرد که آثار زیانباری دربودجه کشور به دنبال داشت.

درآمدهای مالیات در استان همدان افزایش50 درصدی نداشته است

وی با تاکید بر اینکه درآمدهای مالیات در استان همدان افزایش50 درصدی نداشته است، اظهارکرد: مجموعه درآمدهای استان از جمله مالیات لحاظ شده نه با اعمال فشار بر اقشار جامعه و بنگاه های تجاری کارگاه هاو دنبال کشف منابع جدید درآمد مالیاتی هستیم فشار مشاعفی به مردم همدان وارد نخواهد شد همچنین پیگیری‌هایی در استان همدان انجام گرفته تا درآمدهای ملی بیش از درآمدهای استانی افزایش داده شود تا فشاری به مشاغل وارد نشود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان با بیان اینکه وزارت اقتصاد و دارایی تنها متولی سرمایه‌گذاری خارجی در کشوراست، عنوان کرد: در سال 89 راه‌اندازی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری به منظور تسهیل امور سرمایه‌گذاری و صدور مجوزها دیده شده بود که زیرساخت‌های آن آماده نبود بنابراین با برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری همزمان شد.

محمودی معرفی همدان به عنوان منطقه ویژه و بیان ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان رایکی از مهمترین دستاوردهای همایش سرمایه‌گذاری دانست و گفت: با برگزاری این همایش توانستیم همدان را مطرح کنیم به‌طوری‌که 500 نفر از سرمایه گذاران داخلی و خارجی شناسایی شد و در نهایت 250 نفر از سرمایه‌گذاران را دعوت کردیم که نتایج خوبی از آن حاصل شد.

انعقاد 48 تفاهم نامه به ارزش هزار و 926 میلیارد تومان در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری

وی با اشاره به دستاوردهای همایش بین المللی سرمایه گذاری عنوان کرد: در این همایش 48 تفاهم نامه معادل هزارو 926 میلیارد تومان شامل 19 طرح کشاورزی به مبلغ 358 میلیارد تومان، 19 طرح میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مبلغ 168میلیارد تومان،چهار طرح عمرانی 600 ملیارد تومان،6 طرح صنعتی به ارزش 800 میلیارد تومان و 6 قرارداد به مبلغ 65 میلیون دلار منعقد شده و 38 جواز تاسیس 525 میلیارد تومان نیز صادر شد.

وی جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی از دستاوردهای همایش بین‌المللی سرمایهگذاری دانست و افزود: یک سرمایه‌گذار در شهرستان رزن با شریک کره ای و تیم استان وارد مذاکره شد که جواز تاسیس داده شد و کلنگ زنی آن در ابتدای امسال انجام شد.

وی با بیان اینکه بخشی از سرمایه‌گذاری های استان حاصل و خروجی همایش سرمایه‌گذاری است، ادامه داد: این پروژه با 110میلیارد ریال سرمایه‌گذاری برای 150 نفر اشتغالزایی میکند از نتایج بارز این همایش در استان همدان است.

محمودی عنوان کرد: صادرات 1200 تن سیب زمینی به افغانستان و صادرات 28 میلیون 361 دلاری به کشور عراق از جمله اقدامات حاصل از همایش سرمایه‌گذاری است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان در ادامه با اشاره به اینکه شروع ثبت نام سهام عدالت از سال 84 در طی 13 مرحله انجام شده است، گفت : یک میلیون و506 هزارو121 نفر در استان همدان به عنوان مشمولین دریافت سهام عدالت شناسایی شد.

بیش از 34 میلیارد تومان سهام عدالت در استان همدان به مشمولین پرداخت شد

وی ادامه داد مشمولین سهام عدالت در مراحل سیزده‌گانه، افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و بسیجیان فاقد شغل، روستاییان و عشایر، ایثارگران و خانواده شهدا، زنان سرپرست خانوار خدام مساجد، طلاب ، بیماران خاص و... بودند که تا پایان سال 88 بیش از 34 میلیارد تومان سهام عدالت در استان همدان به مشمولین پرداخت شد.

وی بااشاره به اینکه سهام یک میلیون تومانی در سالهای گذشته به دو میلیون و 500 هزار تومان تومان افزیش یافته است، یادآور شد: پرداخت سود سهام عدالت از سال 88 پرداخت متوقف شده و مقرر شد اصل سهام از سود مشمولان سهام عدالت مستهلک شده تا سهام آزادسازی شود و آماده خرید و فروش شود که لایحه ساماندهی سهام عدالت توسط وزرات اقتصاد و دارایی و سازمان خصوصی‎‌سازی تهیه و به هیئت وزیران ارائه شده است که در صورت تصویب اجرا خواهد شد.

محمودی با بیان اینکه 8 شرکت تعاونی در استان همدان فعال است، تصریح کرد: فعلا ثبت نام جدیدی در زمینه سهام عدالت انجام نمی‌شود در صورت تصمیم‌گیری دبیرخانه مرکزی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تمامی بانک‌های استان همدان معتبر هستند

وی با تاکید براینکه تمامی بانک‌های استان همدان معتبر هستند،گفت: 7 صندوق قرض الحسنه و موسسه اعتباری، 2موسسه اعتباری دارای مجوز و چندین بانک‌ غیر دولتی در استان همدان فعالیت دارند و از فعالیت موسسات غیر مجاز در استان جلوگیری می‌شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان با اشاره به همت همگانی برای توسعه اقتصادی استان،عنوان کرد: باید به سرمایه‌گذار به عنوان و عامل ایجاد امنیت نگاه شود چرا که این سرمایه‎‌‌گذار است که ایجاد شغل و امنیت را فراهم می‌کند و اداره کل اقتصاد و دارایی با ایجاد مرکز خدمات سرمایه‌گذاری تمام تلاش خود را برا توسعه اقتصادی استان انجام می‌دهد.

محمودی در مورد دستاوردهای سفر تیم اقتصادی استان همدان به کشور روسیه نیز گفت: تیم اقتصادی به منظور آشنایی با موقعیت‌های سرمایه‌گذاری روسیه و شناسایی مزایای استان همدان سفری به این کشور داشت که زیرساخت‌های استان در روسیه و پروژه‌های سرمایه‌گذاری معرفی شد به‌طوری‌که شرکت سحر موفق به انعقاد قراردادی برای صادرات محصولات خود با برند استان همدان شد.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار