با رشد صنعت پرورش مرغ در مازندران، این استان به عنوان مرکز تولید گوشت سفید کشور شناخته می‎شود اما در همین‎حال در مقاطعی با افزایش قیمت ناشی از کاهش مرغ مواجه است.
کد خبر: ۲۵۸۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۲ 10 July 2016
به گزارش تابناک مازندران،  همزمان با دهه آخر ماه مبارک رمضان در حالی قیمت مرغ در مازندران سر به ناسازگاری گذاشت که مشکلاتی را برای مصرف کنندگان به وجود آورده بود.
این مشکل تا یک هفته ادامه داشت تا رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هرچند کمی دیرهنگام(با توجه به ماه مبارک رمضان) اما بالاخره خبر از گشایش درب سردخانه های مرغ ذخیره شده داد.
حیدرپور آن موقع قیمت حدود 8 هزار تومانی مرغ در مازندران را موقتی و ناشی از کاهش مقطعی جوجه ریزی دانست.
وی البته این را هم گفته بود با توزیع مرغ منجمد 5 هزار و یکصد تومانی در بازار پیش بینی میشود قیمت مرغ گرم نیز تا حدود قابل توجهی به قیمت واقعی نزدیک شود و این یعنی قیمت مرغ در مازندران کاهش خواهد یافت.
اما نکته مهم اینکه حتی با توزیع بدون محدودیت مرغ منجمد در مازندران، هنوز تغییری در قیمت مرغ گرم مشاهده نشده است و باید دید در روزها و هفته های آینده چه اتفاقی خواهد افتاد!!
با رشد صنعت پرورش مرغ در مازندران، این استان به عنوان مرکز تولید گوشت سفید کشور شناخته می‎شود اما در همین‎حال در مقاطعی با افزایش قیمت ناشی از کاهش مرغ مواجه است.
با این وجود عطاالله حسین زاده مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی کشاورزی تولید و توزیع مرغ و تخم مرغ استان مازندران امروز در گفتگو با رسانه ها گفت: 100 هزار تن تولید مازاد گوشت مرغ در مازندران وجود دارد!
انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار