طی سال جاری؛
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از صادرنشدن پروانه تاسیس مرغداری طی سال جاری در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۶۸۳۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲ 23 January 2016

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از صادرنشدن پروانه تاسیس مرغداری طی سال جاری در این استان خبر داد.

به گزارش تابناک همدان؛ محمد نظر پور با اشاره به اینکه ظرفیت مرغداری های استان همدان تکمیل است گفت: در استان 504 واحد مرغداری گوشتی فعال هستند که سالانه 70هزار تن گوشت مرغ تولید میکنند.

وی افزود: مرغداری های استان همدان مازاد از نیاز استان تولید میکنند به همین دلیل در حال حاضر مجوز پروانه تاسیس واحد مرغداری جدید در استان صادر نمیشود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به فعالیت واحد های جوجه ریزی در این استان خاطر نشان کرد: این واحدها با یک میلیون متر مربع مساحت ، ظرفیت تولید 8 میلیون و600 هزار قطعه در هر دوره را دارا میباشند.

نظر پور تصریح کرد: در مدت مشابه پارسال 29 درصد میزان جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ افزایش داشته است.

وی ارتقای شاخص های بهداشتی در واحدهای پرورشی را، از عوامل موثر در افزایش میران جوجه ریزی دانست و گفت : نظارت های بهداشتی دامپزشکی در طول دوره پرورش و هماهنگی تنگاتنگ صاحبان این واحدها با دامپزشکی می تواند سبب افزایش صنعت تولید گوشت سفید و بازگشت مطلوب سرمایه شود.

معاون بهبود تولیدات دامی با اشاره به قیمت مصوب مرغ بیان کرد: قیمتی که در جلسات و با اجماع سازمان صنعت، معدن، تجارت، فرمانداری و پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مصوب شد آن است که بر اساس نیاز بازار، قیمت تمام شده و متغیر در طول سال تعدیل خواهد شد.

نظرپور با اشاره به اینکه استان همدان 6/3 دهم درصد از تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است ورتبه دهم کشور را دارا می باشد ادامه داد: در کشور سالانه یک میلیون و 800 هزار تن گوشت مرغ تولید میشود.

در استان همدان 20 هزار تن مازاد مصرف گوشت مرغ وجود دارد و سرانه مصرف گوشت مرغ در استان برای هر نفر 26 کیلوگرم است.


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار