معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون طرح سیب سلامت در بین همه سالن های غذاخوری، رستوران و هتل های سطح استان انجام شده است.
کد خبر: ۹۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲ 06 September 2015
به گزارش تابناک ایلام،راضی ناصری فر گفت: این طرح به منظور ایجاد حس رقابت پذیری در بین این صنوف و ارایه خدمات مطلوب و سالم به مشتریان از سوی آنها صورت گرفته است.
وی افزود: درطرح سیب سلامت این اماکن بر اساس بخش نامه وزارت بهداشت مورد بازرسی کارشناسان و ناظران مرکز بهداشت استان قرار گرفتند و درجریان بازرسی ها، به این مراکز عرضه مواد غذایی از یک تا سه ستاره امتیاز داده شد.
وی با اعلام اینکه اعطای امتیاز سه ستاره به این اماکن بیانگر مطلوبیت، سلامت، بهداشت و کیفیت آنهاست، یادآورشد: البته برای رسمیت بخشی به طرح سیب سلامت، باید این امتیاز ها ابتدا از سوی کارشناسان وزارت بهداشت تایید وسپس با راه اندازی سامانه اینترنتی سلامت وزارت خانه در این سامانه ثبت شود.
طرح سیب سلامت به صورت پایلوت در چند استان کشور اجرایی شده و با راه اندازی سامانه سلامت ، این طرح به صورت رسمی در دیگر استان های کشور از جمله ایلام اجرایی می شود.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار