به گزارش تابناک شهرکرد- ابراهیم کوچکی گفت: امسال با راه
اندازی 2 واحد تولیدی افزون بر یک میلیون و 520 هزار قطعه مرغ بیشتر از
تعهد واحدها، تولید و روانه بازار شده است.
وی در ادامه ظرفیت تولید
سالانه مرغ گوشتی 209 واحد مرغداری فعال استان را 30 هزار تن در سال برآورد
کرد و اظهار کرد: سال گذشته نیز 23 هزار تن گوشت مرغ در سطح استان تولید و
روانه بازار مصرف شد.
وی تولید گوشت سفید استان را بیشتر از سرانه مصرف
دانست و توضیح داد: با آغاز سفر گردشگران به این خطه، هیچ گونه محدودیتی
در شبکه عرضه و تقاضا و یا نوسان قیمت نداشته ایم.
مدیر طیور و
زنبورعسل سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه مصرف روزانه گوشت سفید
این استان به طور متوسط 50 تن در سال است، افزود: مازاد تولید به استانهای
همجوار ارسال می شود.
کوچکی، از تامین بخش عمده ای از گوشت قرمز استان
در تولید داخل منطقه یادآورشد و گفت: با استقرار عشایر کوچرو در مناطق
ییلاقی، تعادل در قیمت گوشت قرمز برقرار است.
مدیر امور طیور و زنبور
عسل سازمان جهادکشاورزی چهارمحال وبختیاری، سرانه مصرف گوشت مرغ در این
استان را سالانه 17.5 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف تخم مرغ استان
8 کیلوگرم است.
استان چهارمحال و بختیاری 900 هزار نفر جمعیت دارد که
بخش عمده ساکنان در مناطق روستایی و شهرهای کوچک به کشاورزی و دامپروری
مشغول هستند.