رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر گفت: ۱۴ هکتار از پوشش گیاهی پناهگاه حیات وحش میانکاله در هفته گذشته طعمه آتش‎سوزی‎های عمدی شده است.
کد خبر: ۴۴۳۰۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۹ 17 June 2017
زمان رضااحمدی پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با فارس در ساری درباره آتش‌سوزی‌های پراکنده هفته گذشته در پناهگاه حیات وحش میانکاله اظهار کرد: این آتش‌سوزی‎ها از روز یکشنبه تا پنج‌شنبه هفته گذشته در چهار نقطه از میانکاله اتفاق افتاد و 100 درصد نیز عمدی بوده‌اند.
 
وی افزود: این آتش‎سوزی‎ها در چهار روز و در بخش‎هایی از قلعه پلنگان، پروانه بادی و نوار ساحلی مرتع قزل‌تنگه رخ داد که با همکاری مأموران یگان حفاظت محیط زیست، نیروهای آتش‌نشانی شهرداری و بندر امیرآباد بهشهر، دهیاری زاغمرز و افراد بومی خاموش شد.
 
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهشهر گفت: در این آتش‎سوزی‎ها 14 هکتار از پوشش گیاهی پناهگاه حیات وحش میانکاله آسیب دید که بیشترین وسعت آتش‎سوزی به میزان 10 هکتار را در منطقه قلعه پلنگان داشتیم و در بقیه مناطق نیز بین یک تا دو هکتار از پوشش انار، سازیل، تمشک و درختان توسکا طعمه آتش شده است.
 
این مسؤول با بیان اینکه آتش‎سوزی‎ها کاملاً عمدی است، تصریح کرد: موضوع را به دادستان بهشهر اعلام کردیم و دایره قضایی نیز وارد عمل شده است تا با خاطیان برخورد و علت این اقدامات مشخص شود.
 
رضااحمدی ادامه داد: در آتش‎سوزی‎های نخست، 12 هکتار از پوشش انار و سازیل در شبه‎جزیره میانکاله طعمه آتش شد که بخش مهمی از این مساحت پوشیده از درختچه‎های انار بوده است و در آتش‌سوزی نوار ساحلی نیز حدود دو هکتار از پوشش گیاهی سازیل، انار، تمشک و درختان توسکا در آتش سوخت.
 
وی در پایان گفت: به دلیل خشک شدن بخشی از تالاب میانکاله، امکان دسترسی به شبه‎جزیره از راه غیرقانونی وجود دارد و افراد متخلف از این فرصت و از وسعت بالای پناهگاه حیات وحش میانکاله (68 هزار و 800 هکتار) برای مقاصد شوم خود استفاده می‌کنند.
 
به گزارش فارس، کمتر از 15 محیط‎بان، کار حفاظت از پناهگاه حیات وحش میانکاله را بر عهده دارند که این تعداد نیروی تحت اختیار، براساس استاندارد جهانی که براساس مساحت عرصه‎ها مشخص می‎شود باید دست ‎کم 2.5 برابر باشد، از طرفی تجهیزات حفاظتی و اطفای حریق لازم در این منطقه وجود ندارد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار