سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی یزد با اشاره به اهمیت کنترل تغذیه و مصرف غذای سالم گفت: نیمی از جمعیت استان دچار چاقی هستند.
کد خبر: ۳۵۲۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴ 01 January 2017

به گزارش تابناک یزد،آزاده نجارزاده  در نشست خبری با اصحاب رسانه با هدف بسیج اطلاع‌رسانی تغذیه با محوریت کاهش مصرف قند، نمک و چربی اظهار داشت: نقش تغذیه در زندگی مردم بسیار مهم است، به ویژه در گروه سنی نوجوانان که در نسل آینده نیز تاثیر خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه سلامت تغذیه تنها این نیست که به فکر خورد و خوراک نوجوانان باشیم، ادامه داد: اگر در سنین نوجوانی تغذیه صحیح نباشد، به ویژه در سنینی بالاتر و پس از ازدواج روی جنین نیز اثر دارد و حتی برخی بیماری‌ها در سن بزرگسالی خود را نشان خواهد داد.

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی یزد اضافه کرد: بیش از 50 درصد افراد دارای چاقی هستند که باید جلوی افزایش آن را بگیریم تا تعداد بیشتری دچار چاقی نشوند.

وی چاقی را بیماری دانست و گفت: چاقی هم باعث بیماری‌های قلب و عروقی شده و هم موجب بروز برخی سرطان‌ها و یا ابتلا به دیابت می‌شود.

نجارزاده با بیان اینکه سبک زندگی مردم تغییرات زیادی داشته و این برای مردم دشواری‌هایی به دنبال دارد، اظهار داشت: صنعتی شدن زندگی موجب شده تا تحرک در بین مردم کم باشد و بی‌تحرکی نیز از عوامل و پیش‌زمینه‌های ابتلا به بیماری‌ است.

وی با اشاره به کم‌تحرکی در بین بانوان به ویژه برای بانوان خانه‌دار گفت: این گروه هیچ فعالیت بدنی ندارند و برای اینکه بتوانیم فعالیت‌های ورزشی گسترده‌ای بین بانوان داشته باشیم، امکانات زیادی نداریم.

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی یزد با اشاره به برنامه‌های اصلاح الگوی غذایی در راستای کاهش مصرف چربی و نمک گفت: اگر بخواهیم آموزش تغذیه را در سطح مردم گسترش بدهیم، باید از سوی مادران و در مدارس اقدام کنیم، چراکه اگر اطلاعات مادران در خانواده‌ها افزایش پیدا کند، قطعا در زمینه‌های کنترل و کاهش موفقیت بیشتری خواهیم داشت.

آزاده نجارزاده بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با هدف بسیج اطلاع‌رسانی تغذیه با محوریت کاهش مصرف قند، نمک و چربی اظهار داشت: نقش تغذیه در زندگی مردم بسیار مهم است، به ویژه در گروه سنی نوجوانان که در نسل آینده نیز تاثیر خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه سلامت تغذیه تنها این نیست که به فکر خورد و خوراک نوجوانان باشیم، ادامه داد: اگر در سنین نوجوانی تغذیه صحیح نباشد، به ویژه در سنینی بالاتر و پس از ازدواج روی جنین نیز اثر دارد و حتی برخی بیماری‌ها در سن بزرگسالی خود را نشان خواهد داد.

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی یزد اضافه کرد: بیش از 50 درصد افراد دارای چاقی هستند که باید جلوی افزایش آن را بگیریم تا تعداد بیشتری دچار چاقی نشوند.

وی چاقی را بیماری دانست و گفت: چاقی هم باعث بیماری‌های قلب و عروقی شده و هم موجب بروز برخی سرطان‌ها و یا ابتلا به دیابت می‌شود.

نجارزاده با بیان اینکه سبک زندگی مردم تغییرات زیادی داشته و این برای مردم دشواری‌هایی به دنبال دارد، اظهار داشت: صنعتی شدن زندگی موجب شده تا تحرک در بین مردم کم باشد و بی‌تحرکی نیز از عوامل و پیش‌زمینه‌های ابتلا به بیماری‌ است.

وی با اشاره به کم‌تحرکی در بین بانوان به ویژه برای بانوان خانه‌دار گفت: این گروه هیچ فعالیت بدنی ندارند و برای اینکه بتوانیم فعالیت‌های ورزشی گسترده‌ای بین بانوان داشته باشیم، امکانات زیادی نداریم.

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی یزد با اشاره به برنامه‌های اصلاح الگوی غذایی در راستای کاهش مصرف چربی و نمک گفت: اگر بخواهیم آموزش تغذیه را در سطح مردم گسترش بدهیم، باید از سوی مادران و در مدارس اقدام کنیم، چراکه اگر اطلاعات مادران در خانواده‌ها افزایش پیدا کند، قطعا در زمینه‌های کنترل و کاهش موفقیت بیشتری خواهیم داشت.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار