مدیرکل پشتیبانی امور دام جهادکشاورزی گلستان از افزایش بیست و چهار درصدی جوجه ریزی در این استان به عنوان دومین استان تولیدکننده عمده گوشت مرغ مصرفی کشور، در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ خبر داد.
کد خبر: ۱۱۶۳۶۰۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸ 21 April 2024

به گزارش تابناک گلستان، حسین لاری کمان صبح یکشنبه دوم اردیبهشت در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: نیمه دوم پارسال جوجه ریزی در استان با ۲۲ میلیون قطعه افزایش در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از آن، به ۸۹ میلیون قطعه رسید.

وی با بیان اینکه در دوره اسفند، بیش از ۸ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان اتفاق افتاد و رتبه نخست کشور را در این زمینه به دست آوردیم، بیان کرد: فروردین امسال نیز ۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان داشتیم که در مقایسه با فرودین پارسال که ۱۱ میلیون قطعه بود، ۲۶ درصد بیشتر شد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام جهادکشاورزی گلستان افزود: تامین و عرضه نهاده باکیفیت که ضریب تبدیل را بالا بُرد و همچنین پشتیبانی از تولیدکننده را، می‌توان عامل این افزایش دانست.

لاری کمان خرید مرغ منجمد با قیمت هرکیلوگرم ۸۴ هزار و ۵۰۰ تومان و برنامه ریزی برای خرید مرغ زنده به قیمت هرکیلوگرم ۵۸ هزار تومان را نیز از اقدامات کمکی، تشویقی و ترغیبی برشمرد.

وی تامین به موقع نهاده ها، خرید تضمینی مازاد تولید و زنجیره را، از عوامل ترغیب پرورش دهندگان مرغ استان به جوجه ریزی بیشتر، عنوان و تصریح کرد: استان گلستان پس از تهران، تولیدکننده عمده گوشت مرغ مصرفی کشور است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام جهادکشاورزی گلستان با بیان اینکه حدود ۱۴۰ تُن گوشت مرغ مصرف روزانه استان است، افزود: بقیه به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

به گزارش ایسنا، استان گلستان یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های مرغ در کشور است و مرغ‌های تولیدی استان علاوه بر تامین مصرف داخل استان به ۱۱ استان دیگر صادر می‌شود.

برچسب ها: گلستان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار