به گزارش تابناک مازندران ، آهنگری سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان بابل اعلام کرد: تاکنون با همکاری مجموعه همکاران مدیریت و مراکز ۹ گانه این شهرستان، کشت انواع سبزی و صیفی در سطح ۳۶۰۰ هکتار تحقق پیدا کرد.
به گفته این مقام مسؤول، بدون شک مصرف انواع سبزی کاملاً سالم و عاری از هرگونه مواد شیمیایی از اهداف این مجموعه بوده و سبزیکاری از گذشته های دور در بین خانواده های روستاهای مازندران مرسوم و به مرور زمان با گسترش شهرنشینی و گرایش خانواده های شهری به سبزی های محلی تازه و با طراوت رو به افزایش بوده و همین مسأله زمینه ایجاد شغل و کسب درآمد برای روستاییان را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه تولید سبزی و صیفی با رویکرد تولید محصول سالم و ارگانیک نیازمند رعایت اصول فنی می باشد، بر لزوم اجرای نکات فنی تاکید نمود.
استفاده از بذور اصلاح شده، مصرف کودهای دامی کاملاً پوسیده و بیولوژیک برای ایجاد بستر مناسب، رعایت تناوب زراعی، کشت گیاهان دورکننده نظیر گل جعفری، رعایت بهداشت مزارع از طریق انهدام علفهای هرز از توصیههای فنی در پرورش سبزیجات است.