به گزارش تابناک مازندران ، مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید یک هزار و 250 تن گوشت قرمز به ارزش ناخالص دو هزار و 426 میلیارد ریال در این شهرستان سه ماه نخست امسال خبر داد.
محسن علی گل زاده با بیان اینکه گوشت قرمز دارای مقادیر زیادی چربی و پروتئین است و مزایای زیادی به همراه دارد، اظهار کرد: برای تامین پروتئین مورد نیاز جامعه، سه ماه نخست امسال یک هزار و 250 تن گوشت قرمز گاو و گوسفند در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار تولید گوشت قرمز را دو هزار و 426 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این شهرستان دارای 330 هزار رأس دام سبک و 121 هزار راس دام سنگین است.
به گفته این مسوول برای کاهش هزینه تولید و حمایت از تولیدکنندگان صنعت دام، سه ماه نخست امسال 7 هزار و 226 تن نهاده دامی با قیمت یارانه ای بین دامداران این شهرستان توزیع شد.