مدیرکل تعزیرات گیلان خبر داد:

کشف ۲۰۰ کیلوگرم گوشت تاریخ‌مصرف‌گذشته در بندرانزلی/ متخلف به پرداخت ۱.۵ میلیارد ریال محکوم شد

گروه استان‌ها - مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از محکومیت عامل حمل ۲۰۰ کیلوگرم گوشت یخ‌زده تاریخ‌مصرف‌گذشته در بندرانزلی خبر داد و گفت: علاوه بر معدوم‌سازی محموله، متخلف به پرداخت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
کد خبر: ۱۲۲۵۴۴۴
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۹ 30 June 2026

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان «مرتضی امینی» مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از صدور حکم محکومیت برای عامل حمل ۲۰۰ کیلوگرم گوشت یخ‌زده تاریخ‌مصرف‌گذشته در شهرستان بندرانزلی خبر داد و اظهار کرد: شعبه اول بدوی رسیدگی به تخلفات بهداشتی شهرستان بندرانزلی پس از بررسی پرونده مربوط به حمل ۲۰۰ کیلوگرم گوشت یخ‌زده تاریخ‌مصرف‌گذشته و احراز تخلف، علاوه بر ضبط و معدوم‌سازی محموله، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 
وی، تصریح کرد: با توجه به نبود مدارک معتبر، شعبه تعزیرات اتهام انتسابی را محرز تشخیص داد و رأی قانونی صادر شد.
 
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، افزود: این محموله توسط مأموران پلیس آگاهی در بازرسی از یک خودروی در حال حمل کشف شد و پس از تنظیم گزارش، پرونده برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
 
امینی با تاکید بر تداوم نظارت بر بازار و برخورد با تخلفات حوزه سلامت، خاطرنشان کرد: حفظ سلامت شهروندان از اولویت‌های دستگاه‌های نظارتی است و با هرگونه عرضه یا حمل مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ‌مصرف‌گذشته، مطابق قانون برخورد قاطع خواهد شد.
 
انتهای پیام/
آخرین اخبار