این روزها با وجود ویروس کرونا، وقت در خانه ماندن است و در این مدت می‎‌توان با طبخ غذاهای جدید و محلی لحظات شیرین و دلپذیری را در خانه بیشتر و بهتر از قبل تجربه کرد.
کد خبر: ۸۳۵۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹ 31 March 2020

ایرنا، کدو پلوی مازندرانی ( کئی پلا)، کاملا بر پایه ی سبزیجات و گیاهان پخته می شود، هم برای گیاهخوران و هم برای افرادی که دارای رژیم های کاهش وزن و یا رژیم هایی خاص هستند مناسب است.

غذای کدو پلو بسیار زود می پزد و مزه بسیار خوشمزه ای هم دارد در ضمن، غذایی بسیار سالم و مقوی هم هست.

مواد لازم:

کدو حلوایی رسیده به اندازه نصف یک کدو حلوایی کوچک

زیره به مقدارلازم

پیاز دو عدد بزرگ

کره ۵۰ گرم

زعفران به مقدار لازم

فلفل ،نمک ، زردچوبه به مقدار لازم

تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه و نحوه پخت:

برنج رو از قبل برای چند ساعتی خیس می کنیم.

در ظرفی پیاز را کاملا ریز می کنیم و با کره تفت می دهیم.

کدو حلوایی رو مربع مربع خرد می کنیم وبه پیاز اضافه می کنیم و کدو را با کره و پیاز حسابی تفت می دهیم اما باید مراقب باشیم که له نشود.

نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه می کنیم

برنج را با آب و نمک می گذاریم بجوشد و آبکش می کنیم

سپس مواد کدو رو لابه لای برنج می ریزیم و زیره رو هم رو هر لایه می پاشیم؛ کمی زعفران آب کرده روی هر لایه می ریزیم و برنج رو دم می کنیم .

تخم مرغ رو هم به تعداد با کره نیمرو می کنیم و روی برنج می ذاریم

نکته: گاهی بجای تخم مرغ از خورشت گوجه هم همراه با این غذا استفاده می شود؛ به این صورت که پیاز داغ رو آماده می کنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه می زنید و گوجه های خورد شده رو به پیاز داغ اضافه می کنید و با حرارت ملایم می پزید تا هم گوجه آب بندازه و هم پخته شود. ( بصورت یک خورشت جا افتاده با آب غلیظ) که بعدهمراه با کدو پلو سرو می شود.

می توان در کنار این غذا از ترشی نازخاتون هم استفاده کرد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار