کد خبر: ۸۱۴۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۴ 15 January 2020

ایرنا – اورژانس اجتماعی مازندران که یکی از ساختارهای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است خود با آسیب‌های مهم اورژانسی روبرو است که توان فعالیت آن را گرفته است.

اورژانس اجتماعی یکی از برنامه‌های مداخله در مسائل اجتماعی با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که از سال ۹۱ با تولیت سازمان بهزیستی آغاز شد و هدف اصلی آن مداخله سریع و در محل برای جلوگیری از عمیق شدن اسیب های اجتماعی است.

مازندران یکی از نخستین استان‌هایی بود که به دلیل شرایط مهاجرپذیری و گردشگرپذیری از اورژانس اجتماعی برخوردار شد و در حال حاضر ۱۴ مرکز خدمات اجتماعی و ۱۸ اورژانس سیار اجتماعی با حدود ۲۰۰ نیروی متخصص و کارشناس در سراسر استان فعالیت می کنند.

بنابر آمارهای بهزیستی استان مازندران با استقرار اورژانس اجتماعی نه تنها میزان آسیب های اجتماعی منجر به خطر کمتر شده است ، بلکه تا حدودی اسیب های زیرپوستی جامعه مازندرانی نیز شناسایی و مورد مطالعه قرار گرفت که به نظر دستاوردی بزرگ است.

اما با وجود اینکه اورژانس اجتماعی خود مرجع پیشگیری اسیب های اجتماعی است ، اما در درون با آسیب ها و مشکلات جدی روبرو می باشد که به گفته برخی توان و ظرفیت اصلی این نهاد را کاهش می دهد.

امروز در نشست هم اندیشی کارشناسان اورژانس اجتماعی مازندران با دکتر محمد علی‌گو مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی برخی از این مشکلات در غالب درد و دل بیان شد.

جای خالی مشاوران حقوقی در مراکز خدمات اجتماعی

یکی از مهم ترین دغدغه های متولیان اورژانس اجتماعی مازندران فقدان یک مشاور حقوقی در مراکز خدمات اجتماعی بود.آنها معتقد بودند که بسیاری از مداخلات اجتماعی نیازمند پیوست پیگیری حقوقی هستند که فقدان این مسئله در برخی مواقع مداخله را بی اثر می کند.

کارشناسان خدمات اجتماعی مازندران وجود یک کارشناسن و مشاور حقوقی را لازمه حمایت از آسیب دیدگان عنوان کردند که اعتماد به نفس و امنیت فیزیکی و اجتماعی جامعه هدف را بالا خواهد برد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار