بخشدار رودپی جنوبی ساری برگ جدیدی از مشکلات بر جای مانده از تغییر غیرمجاز اراضی کشاورزی در این منطقه را با عنوان " توقع دور زدن قانون " رو کرد، مشکلی که تقریبا در تمامی نقاط خوش آب و هوای مازندران وجود دارد و میراثی است که از بی توجهی به قوانین و مقررات در گذشته بر جای مانده است.
کد خبر: ۷۹۱۴۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۲ 25 October 2019

محمد قلی نژاد روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ساری گفت که بخش زیادی از زمین های کشاورزی این منطقه در گذشته به صورت غیرقانونی به عنوان اقامتگاه خوش نشینی تغییر کاربری یافت و امروز این توقع پیگیری می شود که به این ساخت و سازهای غیرقانونی صورت گرفته خدماتی مانند آب ، برق و گاز داده شود.

وی با اظهار این که بیشتر این زمین ها توسط افراد صاحب نفوذ و با سفارش افراد خاص تغییر کاربری یافت ، افزود : جمعیت ثابت و بومی بخش رودپی جنوبی در کنار سواحل دریای خزر ۲۲ هزار نفر است اما بیش از ۳۰ هزار جمعیت غیر بومی در قالب مسافر و گردشگر که بیشتر آنان دارای ویلا و در واقع خوش نشین هستند، در این منطقه سکونت دارند.

قلی نژاد توضیح داد : متاسفانه همواره در ارتباط با تغییر کاربری غیر قانونی زمین های کشاورزی این بخش شاهد تماس های مکرر برای موافقت بخشداری در ارائه خدمات عمومی از جمله گاز ، برق و آب برای این مجموعه هستیم.

بخش رودپی جنوبی ساری اواخر سال ۹۱ تاسیس شد. این بخش با حدود ۱۱۵ کیلومتر مربع وسعت و پوشش بیش از ۴۰ روستا، سومین بخش بزرگ شهرستان ساری از نظر جغرافیایی محسوب می شود

رودپی جنوبی از جمله بخش های ساری است که روستاهای مسیر جاده منتهی به دریای این شهرستان را زیر پوشش دارد، مسیری که به خاطر دسترسی آسان به مرکز استان و سواحل دریا همواره بیشترین جذابیت را جهت خرید زمین ، باغ و ساختن ویلا برای گردشگران و خوش نشینان داشته است.

بیشتر دانشگاههای بزرگ مازندران مانند دانشگاه علوم پزشکی ، آزاد ، پیام نور ، کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین چند دانشگاه غیرانتقاعی در حاشیه جاده منتهی به ساحل و در بخش رودپی جنوبی ساری قرار دارند.

بخشدار رودپی جنوبی همچنین در این نشست به مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در این بخش و " معضلات زیست محیطی فراوان " این واحدها برای منطقه انتقاد کرد و گفت : بوی تعفن و آزادهنده ناشی از فعالیت برخی از واحدهای صنعتی مستقر در این بخش علاوه بر مشکلات زیست محیطی ، برای ساکنان بخش هم مشکل ساز شده است.

شهرستان ساری مرکز مازندران ۶ بخش و ۵۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار