بیش از سه دهه تلاش محققان مرکز ژنتیک دانشگاه علوم کشاورزی مازندران با هدف افزایش تولید دوبرابری برنج با برداشت رقم روشن نتیجه داد. زودرس بودن، مقاوم در برابر بیماریها و عطر و طعم عالی از ویژگی های برنج روشن است.
کد خبر: ۷۶۹۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۳ 05 August 2019

بیش از سه دهه تلاش محققان مرکز ژنتیک دانشگاه علوم کشاورزی مازندران با هدف افزایش تولید دوبرابری برنج با برداشت رقم روشن نتیجه داد. زودرس بودن، مقاوم در برابر بیماریها و عطر و طعم عالی از ویژگی های برنج روشن است.

این رقم برنج به نام شهید هسته ای مصطفی احمدی روشن نام گذاری شده است

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار