رحمت الله علی بابایی با بیان اینکه نخستین نهال کیوی سال 1347 در شهرستان رامسر کاشته شد و در حال حاضر این میوه در استان های گیلان، مازندران و گلستان کشت مي شود گفت: مازندران به عنوان قطب تولید میوه کیوی در کشور شناخته شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 2 هزار و 600 هکتار باغ بوده که 80 هکتار آن به کشت و پرورش کیوی اختصاص دارد افزود: این میوه با داشتن ویتامین های A E K C ، کلسیم و فسفر یک میوه غنی بوده که مصرف آن موجب کاهش فشارخون، پیشگیری از بیماری های قلبی، سلامت پوست و مو، درمان بی خوابی و دیابت می شود.
منبع: خبرگزاری صداوسیما