این کاروان برای چهارمین سال متوالی است که در مناطق مرزی حضور فعال دارد و در سال گذشته بیش از ۶۰۰۰ هزار مراجعه کننده داشته و همچنین حدود ۲۰ بیمار را به مراکز درمانی منتقل نموده است.
کد خبر: ۶۷۲۲۳۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳ 24 October 2018
 به گزارش تابناک مازندران، رئیس دانشگاه از اعزام سه تیم تخصصی پزشکی برای دومین سال متوالی جهت ارائه خدمات درمانی به زائرین اربعین خبر داد.

براساس این گزارش، دکتر فرزادجلالی در ادامه گفت: تیمهای تخصصی پزشکی با همکاری بسیج جامعه پزشکی بابل و قرارگاه جهادی سجادیه مازندران برای دومین سال متوالی شامل سه تیم 208 نفره از کادر تخصصی، درمانی و خدماتی دانشگاه علوم پزشکی بابل به همراه دارو و تجهیزات لازم برای خدمت رسانی به زائرین اربعین اعزام شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به این که، تیم های اعزامی کاملا تخصصی و کاربردی می باشند، ادامه داد: یک تیم ۱۳۲ نفره شامل 14 پزشک متخصص و عمومی، 5 دندانپزشک، 3 داروساز ، ۵۹ پرستار، ۲ ماما، 20 پرسنل داروخانه، ۲۹ منشی ، مترجم زبان عربی، کادر پشتیبانی و تاسیسات از دانشگاه علوم پزشکی بابل با همکاری قرارگاه جهادی سجادیه مازندران اعزام شدند که در موکب امام رضا(ع) عمود ۲۸۵ مستقر می باشند و به زائرین اربعین خدمات درمانی ارائه می نمایند.
دکتر جلالی افزود: به جهت حضور دندان پزشکان و ارائه خدمات به زائرین در گروه اعزامی دو یونیت دندان پزشکی توسط دانشگاه ارسال شد.
وی بیان داشت: تیم دیگر یک گروه ۷۰ نفره بسیج جامعه پزشکی که با همکاری موکب فاطمه‌الزهرا(س) بابل اعزام شدند شامل ۴۰ نفر از واحدهای تابعه علوم پزشکی بابل و ۳۰ نفر از داوطلبان واحدهای خصوص و دولتی دیگر از بسیج جامعه پزشکی شهرستان بابل می باشند که ۴ متخصص طب اورژانس ، یک متخصص جراح عمومی، یک متخصص اطفال، یک متخصص پوست، یک فوق تخصص داخلی و ریه ۲ دندان پزشک، ۸ پزشک عمومی و الباقی همکاران پرستار، ماما و کمک پرستار، ۲۸ پرستار و ماما و همچنین یک تیم ۲۵ نفره پزشکی آزاد در این گروه حضور دارند و بصورت کاملا داوطلبانه و با هزینه شخصی اعزام شدند.
دکتر جلالی با اشاره به اینکه یکی از مزیت های تیم اعزامی بسیج جامعه پزشکی وجود ۴ متخصص طب اورژانس می باشد که می تواند در شرایط بحرانی بسیار مفید واقع شود ادامه داد: تیم پزشکی اعزامی در کنار موکب فاطمه الزهرا با گنجایش اسکان ۷ هزار زائر در عمود ۱۴۰۰ در یک مدرسه مستقر خواهند شد و به ارائه خدمات سرپایی و تخصصی به زائرین خواهند پرداخت.
وی همچنین اضافه کرد: بخشی از داروهای مورد نیاز توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل و بخش قابل توجهی توسط نذورات مردمی تهیه شده است.
دکتر جلالی با توصیه به زائران برای سفر به کربلا در اربعین گفت: با توجه به اینکه دمای هوا در شب و روز بسیار متغیر است لذا توصیه اصلی به زائران این است که پوشش مناسب همراه داشته باشند و از کفش و کوله مناسب راهپیمایی استفاده نمایند و علاوه بر زائرانی که داروهای خاص مثل قلبی ریوی، فشار خون، دیابت و غیره مصرف می‌کنند داروهای خود را به میزان کافی همراه داشته باشند.
وی گفت: ارائه خدمات در اربعین توسط تیم های درمانی اعزامی از ۲۷ مهر آغاز شد و تا ۱۰ آبان ادامه خواهد یافت.
همچنین دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اعزام کاروان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه خبر داد و بیان داشت: 6پرسنل اورژانس بهمراه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه آمبولانس به استان ایلام جهت خدمت رسانی به زائرین اربعین اعزام شدند.
وی تصریح کرد: این کاروان برای چهارمین سال متوالی است که در مناطق مرزی حضور فعال دارد و در سال گذشته بیش از ۶۰۰۰ هزار مراجعه کننده داشته و همچنین حدود ۲۰ بیمار را به مراکز درمانی منتقل نموده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه همکاران اورژانس بتوانند خدمات موثری به زائرین اربعین ارائه نمایند، گفت: انشالله این مسیر پر اجر و ثواب هر روز مشتاقان بیشتری را به سمت خود جذب کند و باعث افتخار است که این دانشگاه در این حرکت بی نظیر در دنیا و بی سابقه در تاریخ قدم کوچکی در ادای دین به سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین برمی دارد.
دکتر جلالی ادامه داد: موجب افتخار بود که دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت در بازدید از موکب درمانی امام رضا(س) که توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل و قرارگاه جهادی سجادیه مازندران ایجاد شده بود ، اظهار رضایت از نحوه ارائه خدمات به زائرین اربعین داشتند.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار