عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی گفت: گوشت مرغ با توجه به افزایش قیمت نهاده ها باید به نرخ هشت هزار و 500 تومان در بازار عرضه شود.
کد خبر: ۶۱۸۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۱ 13 June 2018

به گزارش تابناک : عطاالله حسن زاده با اعلام اینکه ماهانه 105 تا 110 میلیون قطعه جوجه در کشور تولید می شود، افزود: نوسانات نرخ ارز، افزایش قیمت جهانی نهاده ها، اعتصاب کامیونداران و دیر رسیدن خوراک به مرغداری ها همه و همه موجب رشد هزینه تولید در این عرصه شده است.
وی همچنین با بیان اینکه تولید جوجه یک روزه باید پنج تا هفت درصد کاهش یابد تا بازار عرضه و تقاضا کنترل شود، اظهارداشت: هم اکنون قیمت کنجاله سویا و ذرت به ترتیب دو هزار و 600 تومان و یک هزار و 150 تومان است.
عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر هزینه تولید مرغ زنده در مرغداری ها با توجه به افزایش قیمت نهاده ها پنج هزار و 500 تومان است، گفت: گوشت مرغ با توجه به این رشد باید به قیمت هشت هزار و 500 تومان در بازار عرضه شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه سازمان پشتیبانی امور دام تنها 10 تا 15 درصد بازار را برای حمایت از مرغداران می تواند تنظیم کند، افزود: افزایش و تغییر قیمت نهاده ها هزینه بیشتری بر تولیدکنندگان وارد می کند.
حسن زاده با بیان اینکه 80 درصد هزینه تولید مرغ به نهاده ها مربوط می شود، یادآور شد: مرغداران از اردیبهشت ماه سال جاری خوراک طیور را به قیمت دو هزار و 600 تومان معادل نرخ جهانی خریداری می کنند.

 


<a] href="http://77.36.160.54:8080/Eghtesad/2018/6/13//mp3s64/d1736734t13213924(web).mp3" class="btn green btn-block btn-block">دریافت فایل
</a]>

 

 

 

منبع : رادیو اقتصاد 

برچسب ها: قیمت مرغ ، نرخ ارز
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار