فصل انجير در مازندران به روزهای آخر خود نزديک شده است.
کد خبر: ۴۹۳۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵ 13 September 2017

به گزارش تابناک : انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است. این دو آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می‌کنند. انجیر همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از دیگر ویتامین‌ها نیز است.


منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های  A و B و C است. انجیر سرشار از پتاسیم و تأمین‌کننده سلامت کودکان ضعیف است و برای بی‌اشتهایی مفید است.

فصل انجير در مازندران به روزهای آخر خود نزديک شده است.
 
 
روزهای پایانی تابستان همراه با اتمام فصل انجير در مازندران

 

 






منبع : بلاغ 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار