کد خبر: ۲۶۵۶۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۷ 24 July 2016
هیأت اقتصادی آستراخان روسیه برای دومین‌بار به مازندران سفر کرد تا بتواند همکاری‌های بیشتری برای صادرات و واردات محصولات کشاورزی و توسعه روابط تجاری با این استان داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، بازدید هیأت‌های اقتصادی آستراخان روسیه از بخش‌های مختلف کشاورزی، بازرگانی، دانشگاهی، صنعتی و گردشگری از روز گذشته در مازندران آغاز شد که تا امروز ادامه داشت.

این هیأت برای دومین بار به مازندران سفر کرد تا بتواند همکاری‌های بیشتری برای صادرات و واردات محصولات کشاورزی و توسعه روابط تجاری با این استان داشته باشد.

نخستین بازدید روز دوم این هیأت از گلخانه مدرن پرورش و تولید گل‌های شاخه‌بریده آنتوریوم قلی‌زاده در آمل بود.

راه‌اندازی فاز نخست مرکز لجستیک در مازندران تا پایان امسال

مدیرعامل شرکت گل‌های زینتی مازندران به ساخت مرکز لجستیک صادرات محصولات کشاورزی روماک در شهرستان جویبار اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی این مرکز حرکت به سمت ایجاد نظام کشت مدون و با برنامه در تولید محصولات کشاورزی، معرفی و استفاده از روش‌های مدرن سورت، بسته‌بندی و تجهیزات اتوماتیک برای افزایش کیفیت بسته‌بندی و نگهداری محصولات با روش‌های علمی و ایجاد سیستم حمل‌و‌نقل مناسب و مطابق استانداردهای بین‌المللی است.

خلیل قلی‌زاده ادامه داد: راه‌اندازی مرکز لجستیک صادرات محصولات کشاورزی روماک برای ما بسیار مهم است و تا آخر امسال فاز نخست این مرکز آماده می‌شود تا بتوانیم حجم قابل قبولی میوه و سبزی را با برند مشخص تولید و صادر کنیم.

وی اضافه کرد: مشکلی که در ایران وجود دارد این است که واحدهای تولیدی کوچکی دارد که تقاضای روسیه را نمی‌دانند و قصد ما بر این است در مرکز لجستیک پایانه صادرات محصولات کشاورزی در مرحله نخست 120 هزار تن میوه را با بسته‌بندی مدنظر کشور روسیه آماده و ارسال کنیم.

قلی‌زاده گفت: احداث مرکز لجستیک، سازماندهی نظام توزیع و بازاریابی و فروش محصولات کشاورزی در خارج از ایران و داخل به‌صورت الکترونیک، آنلاین و رو در رو بین خریداران و فروشندگان داخلی و خارجی را فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت گل‌های زینتی مازندران با بیان اینکه این مرکز برای همکاری بیشتر با کشور روسیه در حال ساخت است، ادامه داد: پروژه احداث مزرعه 10 هکتاری تولید گوجه فرنگی، خیار و گل رز را در دستور کار داریم که می‌توانیم با آستراخان روسیه همکاری داشته باشیم.

قلی‌زاده اظهار کرد: این شرکت 25 سال سابقه تولید در زمینه تولید و تجارت گل و میوه دارد و گلخانه آنتوریوم 12 سال پیش با آخرین تکنولوژی احداث شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پایانه صادرات محصولات کشاورزی در حال ساخت است، افزود: واریته‌های آنتوریوم را از کشور هلند وارد کردیم و کشت این نوع گل بدون خاک است و سالانه 7 میلیون آنتوریوم شاخه بریده تولید و به کشورهای روسیه و عراق صادر می‌شود.

مرکز تحقیقات برنج دومین مقصد روز دوم بازدید این هیأت بود.

تولید 30 رقم در مرکز تحقیقات برنج مازندران

معاون مرکز تحقیقات برنج کشور اظهار کرد: معرفی ارقام مقاوم به آفات و بیماری‌های برنج و مصرف بهینه کود و سموم شیمیایی از اهداف مرکز تحقیقات برنج کشور در آمل است.

نصیری با بیان اینکه در این مرکز از بدو تاسیس تاکنون 30 رقم برنج تولید شده است، افزود: چهار بخش تحقیقاتی اصلاح و تهیه بذر، گیاه‌پزشکی، خاک و آب، فنی مهندسی و بخش خدمات فنی و تحقیقاتی در این مرکز فعال است.

وی ادامه داد: در حال حاضر این مرکز علاوه بر کمیت و کیفیت، ارقامی که تحمل به خشکی، شوری و سرما را داشته باشند تولید می‌کنیم.

معاون مرکز تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه رقم «کشوری» از کیفیت بالایی برخوردار است، گفت: کنترل بیولوژیک آفت و بیماری‌های برنج یکی دیگر از اهداف این مرکز است.

همکاری مازندران و آستراخان در زمینه کشت برنج

معاون بخش بین‌الملل وزارت روابط خارجی آستراخان در این بازدید اظهار کرد: با توجه به اینکه زمین در آستراخان ارزان است امیدواریم انواع ارقام برنج مازندران در روسیه کشت شود.

سرگی گرمانویچ لوف ادامه داد: همکاری مازندران با آستراخان روسیه در زمینه کشت برنج برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش فارس، حضور در بازارهای جهانی نیازمند داشتن برند جهانی است که توسعه و ترویج آن نیازمند برنامه‌ای بلند‌مدت و راهبردی است که امیدواریم فعالان اقتصادی مازندران این امر را سرلوحه کار خود قرار دهند و تلاش بیشتری برای حضور در بازارهای جهانی و همکاری‌های مشترک با کشورهای خارجی داشته باشند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار