نشست هم اندیشی هنرمندان برتر نمایشی مازندران با موضوع برگزاری رویداد فرهنگی ساری ۲۰۲۲ به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۱۰۹۰۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲ 22 November 2021

به گزارش تابناک مازندران از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ، این نشست در خاشیه جشنواره استانی تئاتر و در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با حضور محسن محمدی معاون هنری و سینمایی ارشاد ، علی ماهفروزی به نمایندگی از اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی مازندران و جمعی از کارگردان های تئاتر مازندران برگزار شد.
در این نشست ، محسن محمدی معاون هنری و سینمایی ارشاد مازندران در سخنانی ، محورهای فعالیت های هنری ( رویداد فرهنگی ساری ۲۰۲۲ ) به ویژه ؛ هنرهای نمایشی را جهت مشارکت و حضور فعال و تاثیرگذار در این رویداد بزرگ فرهنگی تبیین کرد.
در ادامه علی ماهفروزی به نمایندگی از اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی مازندران به عنوان طراح و مجری این پروژه در سخنانی اهداف، برنامه ها،موضوعات،گستره فعالیت و بخش های مختلف این برنامه بزرگ فرهنگی و هنری را تشریح کرد.وی در محوریت قرار گرفتن تبلیغات و اجرای برنامه های متعدد فرهنگی هنری با موضوعات بومی و محلی در این رویداد را نشان دهنده اهمیت معرفی و شناساندن فرهنگ و آداب و سنن مردم مازندران به عنوان شاخص های فرهنگی این خطه به مهمانان شرکت کننده کشورهای عضو اکو دانست و بر مشارکت هنرمندان مازندران به خصوص هنرمندان تاتر در اجرای نمایش های بومی سنتی و فولکلور در این رویداد مهم تاکید کرد.
در ادامه جلسه هر یک از هنرمندان حاضر در جلسه در سخنانی توقعات و انتظارات و دیدگاه های خود را جهت همکاری و مشارکت در برگزاری این برنامه فرهنگی بیان کردند و با استقبال از این طرح ، آمادگی خود را برای مشارکت دراین رویداد مهم بین المللی اعلام کردند .
شایان ذکر است : در سال 2022 قرار است شهر ساری به پایتخت گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی موسوم به «اکو» و «مقصد گردشگری بین‌المللی» تبدیل شود .کشورهای : ازبکستان، افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه، جمهوری‌آذربایجان، قزاقستان و قرقیزستان و البته ایران عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو هستتد.
اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو ؛ تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامه‌های ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعت‌گردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبه‌های توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار